Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest III. ker. középiskolák képes leírás - Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium.tlap.hu
részletek »

Budapest III. ker. középiskolák - Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesti-kozepiskolak.tlap.hu » Budapest III. ker. középiskolák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Alternatív Közgazdasági Gimnázium - Egy gyerek önmagában véve nem valami tökéletlen lény, nem félig kész felnőtt, hanem önállósággal rendelkező egyén... Az AKG Pedagógiai programjának mottója: Mi az ebihalak pártján vagyunk... Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanéveinek programja. Amit az AKG-ról tudni kell, pedagógiai alapelveink, a képzés jellemői, amit a jelentkezésről tudni kell, amit a felvételiről tudni kell, jelentkezés a 7. és a 11. évfolyamra. Az AKG nevelőtestülete által készített és az iskolában használt tantervek. A meghirdetett programok tartalmi követelményei munkaközösségek szerint. Az AKG felsőfokú szakképzései (Multimédiafejlesztő, Public Relations szakreferens, Újságíró, Jogi asszisztens) Érettségi tételek és statisztikák. Amit az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban elmúlt öt évben végzettekről tudunk. A diákok által adott értékelések iskolai összesítései. Képek az iskola rendezvényeiről. Virtuális séta az iskolában - sok-sok fotóval. Az iskola telefonszámai, mellékek, tanárok elérhetősége. Az iskolai könyvtár weboldala. On-line visszajelzési lehetőség a tantestület, az igazgató, a pegadódiai vezető, a webmaster, a rendszergazda részére.

Árpád Gimnázium

Árpád Gimnázium

A több, mint 100 éve alapított Árpád Gimnázium az ország legjobb gimnáziumainak egyike, amely tudósokat, művészeket, élsportolókat, neves politikusokat és közéleti embereket adott az országnak. Diákjaink hazai és nemzetközi tanulmányi versenyeken elért eredményei igazolják, hogy az iskola ma is méltó az elődök híréhez. Gimnáziumunk nevelőtestülete legfontosabb feladatának azt tartja, hogy megismerje és fejlessze tanulóink azon képességeit, amelyek a megfelelő életpályára kerülést biztosítják.

Óbudai Zsigmond Líceum Gimnázium és Szakközépiskola

Óbudai Zsigmond Líceum Gimnázium és Szakközépiskola

Óbudai Zsigmond Líceum Gimnázium és Szakközépiskola Intézményünk gyermekközpontú. Célunk hogy a tanulás mellett diákjaink jól érezzék magukat az iskolájukban. Sokféle, változatos program várja a gyerekeket a tanév közben és a nyári szünetben egyaránt. Ilyenek például: szalagavató bál, Zsigmond-nap, osztálykirándulás, sí- és nyári táborok. Az anyagi háttért ezekre részben a szülők, részben az iskolát fenntartó alapítvány biztosítja. Az iskola olyan középfokú nevelési és oktatási intézmény, amely elsődleges feladatának a rábízott tanulók egyéniségének kibontakoztatását, személyiségének formálását, a felsőfokú tanulmányokra való felkészítésen keresztül az eredményes életpálya megalapozását tekinti, messzemenően figyelembe véve a tanulók egyéni sajátosságait. A tanulókkal a tanárok emberközeli kapcsolatba kerülnek, könnyen megtalálják őket örömükkel, gondjaikkal, megoldásra váró problémáikkal. Ez a személyes kapcsolat készteti a már végzett növendékeinket arra, hogy rendszeresen visszajárjanak az iskolába, hiszen jól érezték magukat.

Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola

Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola

Iskolánk névadója. Varga István a két világháború közötti időszak mérsékelt reformokat szorgalmazó polgári közgazdásza volt. Életművével sokoldalúan járult hozzá a közgazdaságtudomány fejlődéséhez hazai és nemzetközi méretekben egyaránt. Abban a korban élt, és fejtette ki elképzeléseit, melyben többször is sor került arra, hogy Magyarország kénytelen volt a változó viszonyokhoz alkalmazkodva újra fogalmazni helyét a változó Európában.

Tuti menü