Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest IX. ker. középiskolák képes leírás - Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium.tlap.hu
részletek »

Budapest IX. ker. középiskolák - Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapesti-kozepiskolak.tlap.hu » Budapest IX. ker. középiskolák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola. Az iskolában iskolarendszerű képzéseken, és iskolarendszeren kívüli képzéseken is részt lehet venni. Cukrász, szakács, animátor, barista, utazás ügyintéző, mixer, és még sok más képzésünk közül választhat. A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. Gundel Károly

Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola

Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola

Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola - Iskolánkban Diákönkormányzat működik, melynek feladata a diákok jogainak és érdekeinek képviselete. A diákönkormányzat neve: Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Diákbizottsága. (Későbbiekben IDB, illetve Harsányi IDB.) A DÖK szervezete demokratikus elveken alapszik, képviseletét a diákok által választott vezetőség látja el. Működésének kereteit jelen dokumentum szabályozza. A DÖK SZMSZ - t a tantestülettel is el kell fogadtatni. Ehhez a DMS tanáron keresztül az IDB Elnök juttatja el az anyagot a tantestületnek. Az elfogadás csak akkor tagadható meg, ha magasabb szabályzókkal ellentétes e dokumentum.

Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola

Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola

Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola - Középiskolánkat 1990-ben alapítottuk. Célunk, hogy diákjaink rendelkezzenek kellő önismerettel, tudják képviselni önmagukat, képesek legyenek írásban és szóban egyaránt kommunikálni, tanuljanak meg dönteni és döntéseik következményeit vállalni, merjenek vállalkozni az élet bármely területén. Iskolánk feladatának tekinti azt is, hogy diákjainknak színvonalas, piacképes ismereteket nyújtsunk. Mindezek mellett fontos számunkra, hogy diákjaink jól érezzék magukat, szeressenek iskolánkba járni.

Puskás Tivadar Távközlési Technikum

Puskás Tivadar Távközlési Technikum

Puskás Tivadar Távközlési Technikum - A Puskást a IX. kerületben találod a Gyáli út. 22. szám alatt. Megközelítheted gyalog a 3-as metróvonal népligeti megállójától vagy az Ecseri úti megállótól a 81-es busszal.

Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Az iskola 1952 szeptemberében nyitotta kapuit, mint az ország - akkor egyetlen érettségit adó vendéglátóipari középszintű vezetőket képző intézménye, Közétkeztetési Technikum-ként. Az 1958/59-es tanévtől új nevet kapott az iskola - funkcióját megtartva, továbbra is egyetlenként - Vendéglátóipari Technikum lett, országos beiskolázási funkcióval. Az 1960-as évek közepén az iskolánkat is elérte az újítás szele és 1967-től Vendéglátóipari Szakközépiskola lett, és megszűnt egyeduralkodásunk a vendéglátóipari középvezető képzésben, mert több azonos típusú iskola jött létre az országban. Hosszú évekig társbérletben voltunk a Berzsenyi Dániel Gimnáziummal, míg végre a Belkereskedelmi Minisztérium felépítette jelenlegi üvegpalotánkat és végre önálló épületben folytathattuk munkánkat 1974 januárjától az Ecseri út 5-7 alatt. 1990-ben a Gundel család hozzájárulásával felvettük a Gundel Károly nevet. Az évek során sok olyan híres tanulója volt az iskolánknak, akik a szakma vezető emberei illetve kiváló sport eredményeket értek el.

Hirdetés
Zöld Kakas Líceum Alapítványi Szakközépiskola

Zöld Kakas Líceum Alapítványi Szakközépiskola

A Zöld Kakas Líceum Alapítványi Szakközépiskolát olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolában sikertelenek voltak, holott képességeiket nézve nem csupán az érettségi, hanem a továbbtanulás is ajánlott neki. A sikertelenségnek számtalan oka lehet.

Tuti menü